Ankara Totem İmalatı

Ankara Totem İmalatı Nedir

Totem tabelalar sokaklarda, şehir tabelalarında ve büyük caddeler üzerinde bulunan oldukça popüler tabelalardır. Son yıllarda en çok tercih edilen reklam ürünlerinden birisidir. Totem tabelaların boyutlandırılması için herhangi bir yasal dayanağı bulunmamaktadır. Totem tabelaları istediğiniz boyutlarda konumlandırabilirsiniz. Ankara totem imalatı üst düzey personeller tarafından uygulama konusunda deneyimli olan kişiler tarafından yapılmalıdır. Çünkü Ankara totem imalatı hem montaj kısmında hem de üretim kısmında özenle yapılması gereken bir tabela türüdür. Bu tür tabelaların özenle yapılması gerekmektedir. Totem tabelalar son yılların en etkileyici reklam yöntemlerinden birisidir. Totem tabelaların yapımı kadar konumlandırılacağı alanda önemlidir. Totem tabelaların koyulacağı yer için çok dikkatli olunmalıdır. Totem tabelaların yapımı sırasında alanın betonlarla güçlendirilmesi gerekmektedir. Bu koşullarda yapılan montajlar daha sağlıklı sonuçlar vermektedir. Totem tabelaların fiyatları değişkenlik gösterir. Totem tabela için net bir rakam asla söylenemez. Totem tabelanın montaj yapılacak yerine ve kullanılacak olan malzemeye göre 3 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiklik gösterir.

Ankara Totem İmalatı Firması

Ankara totem imalatı son yıllarda çok popülerdir. Bu popülerlik markaların popüler olmasıyla bağlantılı olarak totem tabelaların reklam sektöründe ne kadar etkili olduğunun kanıtıdır. Totem tabelaların kendine has tasarımları ile birlikte her ortama uygun malzemeye sahip olması ürünün kalitesini arttırmaktadır. Ankara totem imalatı alüminyum, pleksi ve vinil gibi malzemelerden yapılmaktadır. Totem tabelalar, genelde iş yerlerinin girişinde yer almaktadır. Tabelaların koyulacak yeri bahçe ise o alana büyük bir montaj yapılabilir. Ayrıca totem tabelalar, şehirlerarası yollarda veya otoyol kenarlarında görülebilir. Yolların etrafına koyulan tabelalar en etkili reklam yöntemleri arasındadır. Bu tabelalar ışıklı veya ışıksız olabilir.

Totem Tabela

Tabelaların ışıklı olması hava karardığında yani geceleri görünmesini daha kolay kılar. Böylece reklam tabelaları 24 saat boyunca aktif olmuş olur. Işıklı olan tabelalar floresanla veya led lambalar ile aydınlatılır. Floresan lambalar daha ekonomik olduğu için daha fazla tercih edilmektedir. Bazı tabelalar güneş enerjisi ile çalıştığı için daha ekonomik olabilir. Kendi enerjisini üretebilen tabelalar sayesinde reklamlar daha etkin kılınmış olur. Totem tabelalar daha çok açık hava reklam sektörüne yönelik bir reklam türüdür. Açık havada yer alan tabelaları totem tabelalar oluşturur.

ANKARA TOTEM

Totem tabelalar, yol kenarlarında, şirket girişlerinde veya şehirlerarası yolların kenarlarına konmaktadır. Totem tabelalar uzak mesafeden dahi görülebilir. Ayrıca totem tabelaları açık arazilerde, tepelerde ve park alanlarında yer alır. Günümüzde artık her firma totem tabelası yaptırarak şirketlerinin reklamını yapma ihtiyacı duymaktadır. Totem tabelaları özellikle durağan bir reklam aracı olduğu için akılda kalması daha kolaydır. Yolda giderken görülen tabelalar insanların dikkatini çekebilir ve daha sonra karşısına çıktığında sırf bu reklamı gördüğü için işletmenizi tercih edebilir. Bu nedenle totem tabelalar oldukça avantajlıdır.



Tabela,Ankara Tabela,Işıklı Tabela,Işıksız Tabela,Kutu Harf Tabela,Totem,Led Tabela,Ostim Tabela,Ankara Tabelacılar,Vinil Germe Tabela




Kaynak : https://www.sahreklam.com.tr/ankara-totem-imalati/


Yorumlar